Philips thermosfles - Philips healthy Sleep Solutions | JDLsourcing

Philips thermofles

Productie

Spoedaanvraag

Logistiek

Door to door

Kwaliteitsinspectie

AQL 2.5 pre-shipment controle

Discuss your project with one of our experts?

Met de Philips thermosfles heb je onderweg altijd warme koffie, of juist een lekker koud drankje bij u!

Philips thermosfles

Philips healthy Sleep Solutions was met spoed opzoek naar een premium give-away voor het jaarlijkse distributeur evenement. Als sourcing bedrijf uit Eindhoven wilde we ze hier uiteraard mee helpen en zijn we er meteen mee aan de slag gegaan!

Als eerste zijn we gaan nadenken over welke premium give-aways daadwerkelijk bewaard en gebruikt worden. Uiteindelijk kwamen we uit bij een thermosfles. Met de Philips Thermosfles heeft u onderweg altijd warme koffie, of juist een lekker koud drankje bij de hand. De mogelijkheid om het volledig in Philips stijl te produceren, maakte dit item dé perfecte giveaway voor de bezoekende distributeurs die een lange dag & reis voor de boeg hadden.

JDLsourcing: specialist in maatwerk productie:

JDLsourcing is de one-stop-shop voor kwalitatieve custom-made producten. Wij treden op als uw productie partner door het gehele inkoopproces van aanvraag tot aflevering te ontzorgen. We opereren met strenge AQL en CSR normen om u ervan te verzekeren dat uw product eerlijk wordt geproduceerd, voldoet aan de lokale regelgevingen en de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Door de jarenlange ervaring hebben wij al veel bedrijven geholpen met het produceren van verschillende producten op maat. Van de vetste custom made premiums op maat tot aan meubels, “you name it, we produce it’. Daag ons hier uit met uw briefing, project of product aanvraag!

Bekijk ook gelijk even onze andere projecten die wij gerealiseerd hebben door hier te klikken. Of neem nog eens rustig een kijkje bij Philips.