Suede petten

JDL Sourcing production time icon

Productie

4 weken

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Luchtvracht & inklaring

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspectie

AQL 2.5 pre-shipment check

Suede petten produceren

In opdracht van een kledingmerk uit Noorwegen hebben wij kwalitatieve suede petten geproduceerd. Het merk liep vast met een Chinese fabrikant vanwege slechte kwaliteit en late levertijden.

Wij werken al jaren met een vaste fabrikant voor custom-made petten. Onze fabrikant heeft geholpen om de pasvorm, de suede stof, borduringen van de pet, en de levertijden te verbeteren.

JDLsourcing is niet alleen bezig met de productie en distributie van petten. Ontdek onze andere projecten en bekijk wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Door hier te klikken gaat u naar onze projectpagina.

Heeft u vragen over deze petten of een ander custom-made artikel? Neem dan direct contact met ons op en wordt verrast door onze reactiesnelheid!

Heeft u nou een uniek idee waarvan u werkelijkheid zou willen maken? Dan bent u op het juiste adres bij JDLsourcing! JDLsourcing is de specialist als het gaat om producten laten produceren in Azië. Als uw productiepartner ontzorgen wij het complete productieproces. Hierbij kunt u denken aan het zoeken naar een fabrikant en leverancier, het laten produceren van het product in landen zoals China en Pakistan en de logistiek met daarbij de benodigde controles. Neem contactop!

Bent u benieuwd naar andere projecten of zou u graag inspiratie op willen doen voordat u iets wilt laten produceren in Azië? Neem dan gerust een kijkje bij onze projecten!

Wilt u sparren over uw project?