Suede petten produceren | Pet produceren | Petjes produceren

Suede petten

JDL Sourcing production time icon

Productie

4 weken

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Luchtvracht & inklaring

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspectie

AQL 2.5 pre-shipment check

Jouw project direct met ons bespreken?

Suede petten produceren

In opdracht van een kledingmerk uit Noorwegen hebben wij kwalitatieve suede petten geproduceerd. Het merk liep vast met een Chinese fabrikant vanwege slechte kwaliteit en late levertijden.

Wij werken al jaren met een vaste fabrikant voor custom-made petten. Onze fabrikant heeft geholpen om de pasvorm, de suede stof, borduringen van de pet, en de levertijden te verbeteren.

JDLsourcing is niet alleen bezig met de productie en distributie van petten. Ontdek onze andere projecten en bekijk wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Door hier te klikken gaat u naar onze projectpagina.

JDLsourcing: specialist in maatwerk productie:

JDLsourcing is de one-stop-shop voor kwalitatieve custom-made producten. Wij treden op als uw productie partner door het gehele inkoopproces van aanvraag tot aflevering te ontzorgen. We opereren met strenge AQL en CSR normen om u ervan te verzekeren dat uw product eerlijk wordt geproduceerd, voldoet aan de lokale regelgevingen en de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Door de jarenlange ervaring hebben wij al veel bedrijven geholpen met het produceren van verschillende producten op maat. Van de vetste custom made premiums op maat tot aan meubels, “you name it, we produce it’. Daag ons hier uit met uw briefing, project of product aanvraag!