Full Color VR bril | JDLsourcing - Uw merchandise productie partner !

Kartonnen VR bril

JDL Sourcing production time icon

Productie

op maat

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Zeevracht & inklaring

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspecties

During production & pre-shipment controle

Jouw project direct met ons bespreken?

De Full Color VR bril laat uw klanten een unieke virtual reality wereld beleven! Deze VR bril is anders dan de normale die u gewend bent.

Deze Full Color VR bril is namelijk van karton gemaakt en werkt door middel van jou eigen Android of iPhone telefoon. Daarmee is deze duurzamer dan andere VR brillen.

De kartonnen VR bril kan volledig naar wens worden vormgegeven op basis van uw full color design! Dankzij het slimme design past deze bril gewoon door de brievenbus.

JDLsourcing: specialist in maatwerk productie:

JDLsourcing is de one-stop-shop voor kwalitatieve custom-made producten. Wij treden op als uw productie partner door het gehele inkoopproces van aanvraag tot aflevering te ontzorgen. We opereren met strenge AQL en CSR normen om u ervan te verzekeren dat uw product eerlijk wordt geproduceerd, voldoet aan de lokale regelgevingen en de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Door de jarenlange ervaring hebben wij al veel bedrijven geholpen met het produceren van verschillende producten op maat. Van de vetste custom made premiums op maat tot aan meubels, “you name it, we produce it’. Daag ons hier uit met uw briefing, project of product aanvraag!

Bekijk hier andere projecten die wij gerealiseerd hebben.