Kartonnen VR bril

JDL Sourcing production time icon

Productie

op maat

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Zeevracht & inklaring

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspecties

During production & pre-shipment controle

De Full Color VR bril laat uw klanten een unieke virtual reality wereld beleven! Deze VR bril is anders dan de normale die u gewend bent.

Deze Full Color VR bril is namelijk van karton gemaakt en werkt door middel van jou eigen Android of iPhone telefoon. Daarmee is deze duurzamer dan andere VR brillen.

De kartonnen VR bril kan volledig naar wens worden vormgegeven op basis van uw full color design! Dankzij het slimme design past deze bril gewoon door de brievenbus.

Wat kunt u met de Full Color VR bril van JDLsourcing? De VR Bril past perfect bij een virtual reality campagne of VR boodschap.

De full Color VR Bril is simpel, eenvoudig en er is geen montage voor nodig. Het enige wat u hoeft doen, is de bril in elkaar vouwen!

Heeft u nou een uniek idee waarvan u werkelijkheid zou willen maken? Dan bent u op het juiste adres bij JDLsourcing! JDLsourcing is de specialist als het gaat om producten laten produceren in Azië. Als uw productiepartner ontzorgen wij het complete productieproces. Hierbij kunt u denken aan het zoeken naar een fabrikant en leverancier, het laten produceren van het product in landen zoals China en Pakistan en de logistiek met daarbij de benodigde controles. Neem contact op!

Bent u benieuwd naar andere projecten of zou u graag inspiratie op willen doen voordat u iets wilt laten produceren in Azië? Neem dan gerust een kijkje bij onze projecten!

Wilt u sparren over uw project?