Anti-stress duim

JDL Sourcing production time icon

Productie

Op maat

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Luchtvracht en inklaring

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspectie

AQL 2.5 pre-shipment controle

Edubookers – Anti-stress duim

Edubookers was op zoek naar een origineel manier om hun klanten en partners te bedanken voor hun loyaliteit. Tijdens de brainstormsessie beschreef edubookers dat ze hun klanten en partners een informele duim omhoog wilden geven.

Het idee

Edubookers kwam op het idee om hiervoor de bekende Facebook “thumbs up” duim in te gaan zetten. Wat bedachten wij? Een anti-stress bal in de vorm van de Facebook duim in eigen huisstijl kleur + logo: de anti-stress duim.

Het proces

Om de anti-stress duimen te produceren zijn wij direct op zoek gegaan naar een geschikte fabrikant voor anti-stress artikelen. 3 leveranciers werden vergeleken op basis van prijzen, levertijden, productiecapaciteit, certificaten, contact momenten en lokale due diligence door ons kantoor in China. Door onze lokale aanwezigheid konden we binnen 48 uur een duidelijke offerte opstellen voor Edubookers.

Na goedkeuring van deze offerte laat JDLsourcing een productie sample maken om de kwaliteit & productkleur te bevestigen voordat we beginnen met de productie.

Productie, kwaliteitsinspectie, en distributie

JDLsourcing beheerde de productie om te verzekeren dat alles goed zou verlopen. Voordat alle duimen werden opgestuurd hebben Calvin en Toop een pre-shipment kwaliteitsinspectie uitgevoerd volgens de AQL 2.5 norm. verzorgt een kwaliteitsinspectie bij de fabriek. Op deze manier kunnen wij de klant verzekeren van de gewenste kwaliteit.

JDLsourcing verzorgde vervolgens het gehele transport van de anti-stress duim inclusief alle douane afhandelingen.

Bevalt ons werkproces u nou ook? Wacht dan niet langer en klik hier om contact met ons op te nemen om uw project te bespreken.

Neem ook een kijkje bij onze andere projecten. Klik hier om naar onze projectpagina te gaan.

Wilt u sparren over uw idee?