Anti-stress duim - Edubookers | JDLsourcing - Productie partner in China

Anti-stress duim

JDL Sourcing production time icon

Productie

Op maat

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Luchtvracht en inklaring

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspectie

AQL 2.5 pre-shipment controle

Jouw project direct met ons bespreken?

Edubookers – Anti-stress duim

Edubookers was op zoek naar een origineel manier om hun klanten en partners te bedanken voor hun loyaliteit. Tijdens de brainstormsessie beschreef edubookers dat ze hun klanten en partners een informele duim omhoog wilden geven.

Het idee

Edubookers kwam op het idee om hiervoor de bekende Facebook “thumbs up” duim in te gaan zetten. Wat bedachten wij? Een anti-stress bal in de vorm van de Facebook duim in eigen huisstijl kleur + logo: de anti-stress duim.

Het proces

Om de anti-stress duimen te produceren zijn wij direct op zoek gegaan naar een geschikte fabrikant voor anti-stress artikelen. 3 leveranciers werden vergeleken op basis van prijzen, levertijden, productiecapaciteit, certificaten, contact momenten en lokale due diligence door ons kantoor in China. Door onze lokale aanwezigheid konden we binnen 48 uur een duidelijke offerte opstellen voor Edubookers.

Na goedkeuring van deze offerte laat JDLsourcing een productie sample maken om de kwaliteit & productkleur te bevestigen voordat we beginnen met de productie.

JDLsourcing: specialist in maatwerk productie:

JDLsourcing is de one-stop-shop voor kwalitatieve custom-made producten. Wij treden op als uw productie partner door het gehele inkoopproces van aanvraag tot aflevering te ontzorgen. We opereren met strenge AQL en CSR normen om u ervan te verzekeren dat uw product eerlijk wordt geproduceerd, voldoet aan de lokale regelgevingen en de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Door de jarenlange ervaring hebben wij al veel bedrijven geholpen met het produceren van verschillende producten op maat. Van de vetste custom made premiums op maat tot aan meubels, “you name it, we produce it’. Daag ons hier uit met uw briefing, project of product aanvraag!

Bekijk hier andere projecten die wij gerealiseerd hebben.