Maatwerk productie in China

JDLsourcing China is gespecialiseerd in maatwerk productie in China.

JDL China staat onder verantwoordelijkheid van Toop, hij is de office manager en heeft de leiding over de product sourcing en de kwaliteitsinspecties. Maatwerk productie in China is Toop zijn specialiteit. Samen met Calvin en Emily gaat hij kritisch op zoek naar geschikte fabrikanten waar eventuele maatwerk productie in China uitgevoerd zou kunnen worden. Hierbij voert hij kwaliteitsinspecties en fabrieks audits uit. Mede dankzij Calvin’s brede ervaring met kwaliteitsinspecties, kunnen wij op een ervaren netwerk aan kwaliteitsinspecteurs vertrouwen in elke Chinese provincie.

Lokaal aanwezig in China

Om uw maatwerk productie in China succesvol te laten verlopen, is lokale aanwezigheid in China noodzakelijk! Wanneer u uw producten wilt laten produceren in China is het namelijk van groot belang dat uw productie op de voet gevolgd kan worden om te verzekeren dat alles naar wens verloopt.

De mogelijkheid om fabrieken lokaal te bezoeken voor een audit helpt ons ook om te controleren of de fabrieken onze CSR policies naleven en of de werkomstandigheden verantwoord zijn. Beschikbare certificeringen worden geverifieerd en de fabriek wordt grondig geïnspecteerd. Op deze manier houden we MVO hoog in het vaandel.

Daarnaast inspecteren wij bij uw productie in China ook uw producten bij de fabriek voordat ze opgestuurd worden.  Met het juiste kwaliteitsbesef en de AQL 2.5 inspectie methode zorgen wij dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Vindt u dit nou een interessant onderwerp? Dan kunt u hier meer te weten komen over de kwaliteitsinspecties die wij uitvoeren.

Derde partijen als TÜV, SGS etc. assisteren ook bij het succesvol laten verlopen van uw maatwerk productie in China. Ook bij in het inklaren en het transporteren spelen onze lokale werknemers een belangrijke rol bij het verzekeren dat uw zending volgens de afgesproken deadline op transport gaat met de juiste documentaties.

Voor maatwerk productie in China bent u hier dus op de juiste plek! Wij helpen dan ook graag met het compleet ontzorgen van het gehele productieproces wanneer u graag uw producten zou willen laten produceren in China. Als uw productiepartner staan wij voor u klaar, samen met onze gespecialiseerde teams die lokaal aanwezig zijn! Voor meer informatie kunt u hier contact opnemen met ons en hieronder heeft u de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen!

Ons team van specialisten in China

Toop - JDLsourcing

Toop 
China office manager

Emily - JDLsourcing

Emily 
Product sourcing

Calvin - JDLsourcing

Calvin
Kwaliteitscontroleur

JDL Sourcing jij placeholder

Jouw naam?
Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden?