JDLsourcing – uw productiepartner in Azië

JDLsourcing is uw productiepartner in Azië.

JDLsourcing is opgericht door Joep de Laat na jaren werk- en leef ervaringen in China en Pakistan. Door deze lokale ervaringen kunnen wij op een groot Aziatisch netwerk vertrouwen en kunnen we de klant lokaal aanwezigheid garanderen. Ons team bestaat uit ervaren inkopers die gevestigd zitten op kantoren in Nederland, China en Pakistan. Vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven worden de kantoren in China en Pakistan gecoördineerd.

Wat doet JDL Nederland?

Vanuit ons kantoor in Eindhoven worden onze klanten op de hoogte gehouden van hun producties en maken we via onze lokale kantoren de vertaalslag richting de fabrikanten. Uw specificaties worden kritisch bekeken en doorgegeven aan onze werknemers in China of Pakistan, waarna zij nauwkeurig op zoek gaan naar een geschikte fabrikant om uw product te laten produceren in China of Pakistan.

Bij maatwerk productie in Azië kiest zijn er een aantal factoren belangrijk:
– Lokale aanwezigheid
– Kwaliteitscontroles
– Certificeringen
– Social compliances
– Product testen conform Europese standaarden.

Wij verzorgen al deze zaken voor u d.m.v. onze bewezen werkwijze. Met deze constructie kunnen wij u, als uw productiepartner, verzekeren van een Europees contactpersoon en een ervaren lokale werknemer die uw productie lokaal bij de fabriek kan managen. De mogelijkheid om via onze lokale werknemers een fabriek lokaal te bezoeken voor een audit helpt ons ook om te controleren of de fabrieken hun CSR policies naleven en of de werkomstandigheden verantwoord zijn. Beschikbare certificeringen worden geverifieerd en de fabriek wordt grondig geïnspecteerd. Op deze manier houden we MVO hoog in het vaandel.

Met deze zorgvuldige werkwijze en transparante aanpak worden uw risico’s in Azië geminimaliseerd en uw kansen optimaal benut. Voor maatwerk productie in Pakistan en China bent u hier dus op de juiste plek! Wij helpen u dan ook graag met het compleet ontzorgen van het gehele productieproces. Als uw productiepartner staan wij voor u klaar, samen met onze gespecialiseerde teams die lokaal aanwezig zijn! Voor meer informatie kunt u hier contact opnemen met ons en hieronder heeft u de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen!

Ons team van specialisten in Nederland

JDL Sourcing Joep

Joep 
Oprichter & eigenaar

Luca - JDLsourcing

Luca
Accountmanager

Sonny - JDLsourcing

Sonny 
Sourcing & procurement

JDL Sourcing jij placeholder

Jouw naam?
Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden?