Productiepartner in Azië nodig? | Product sourcing - JDLsourcing

JDLsourcing Nederland

Ons team in Amsterdam bestaat uit jonge, ervaren inkopers die allemaal dezelfde passie voor sourcing, innovatie, creativiteit en duurzaamheid delen.

Wij zijn uw global sourcing en productie partner voor private label en maatwerk producties in Europa & Azië.

Werk activiteiten

Vanuit ons kantoor in Amsterdam worden onze klanten op de hoogte gehouden van hun producties en maken we de vertaalslag richting de fabrikanten. Uw specificaties worden zorgvuldig doorgenomen, waarna we op zoek gaan naar een geschikte fabrikant om uw product te laten produceren in Azië of Europa.

Een aantal belangrijke zaken die wij verzekeren:
– Lokale aanwezigheid bij de productie.
– Thirdy party professionele kwaliteitscontroles.
– De juiste certificeringen.
– Social compliances.
– Product testen conform Europese standaarden (TÜV, SGS).
– Logistiek en inklaring.

Met onze bewezen werkwijze verzekeren we u van Europees contactpersoon en een ervaren lokale werknemer die uw productie lokaal bij de fabriek kan managen. De mogelijkheid om via onze lokale werknemers een fabriek lokaal te bezoeken voor een audit helpt ons ook om te controleren of de fabrieken hun CSR policies naleven en of de werkomstandigheden verantwoord zijn. Beschikbare certificeringen worden geverifieerd en de fabriek wordt grondig geïnspecteerd. Op deze manier houden we MVO hoog in het vaandel.

Met deze zorgvuldige werkwijze en transparante aanpak worden uw risico’s geminimaliseerd en uw kansen optimaal benut. Wij helpen u graag met het produceren van uw product in Azië of Europa! Neem contact op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop directe een offerte aan voor uw project.

Ons team van specialisten in Nederland

Joep de Laat
Oprichter & business developer

Kenny Wu
Marketing

Eliot Dehove
Inkoop

Jesse Wellenberg
Accountmanager

JDL Sourcing jij placeholder

Jouw naam?
Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden?