Restaurant stoelen

JDL Sourcing production time icon

Productie & ontwikkeling

Op maat

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Luchtvracht & inklaring

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspecties

pre-shipment controle

Restaurant stoelen

Heeft u toevallig een hotel of een restaurant en heeft u restaurant stoelen nodig? Dan bent u bij JDLsourcing op het juiste adres!

Voorheen hebben wij deze mooie rotanstoelen met een powdercoated aluminium base mogen leveren voor een nieuw hotel van een groot hotel keten.

De specificaties:Het materiaal waarvan deze restaurant stoelen gemaakt zijn is rotan. Verder heeft deze stoel een powdercoated aluminium frame wat voor de stevigheid zorgt. Door deze stevigheid is deze geschikt voor langdurig hopsitality gebruik en dankzij de juiste coating is de stoel ook bestendig  tegen stevig zeeklimaat.

Heeft u nou ook interesse in deze rotan restaurant stoel? Neem dan hier contact op!

Voor het geval dat u opzoek bent naar een andere interieur producten, kunt u ook bij JDLsourcing terecht.

JDLsourcing is de specialist als het gaat om producten laten produceren in China of Europa. Wij ontzorgen het complete inkoopproces waardoor u in alle rust kunt focussen op uw kernactiviteiten. Bij het complete inkoopproces kunt u denken aan het zoeken naar een leverancier, het laten produceren van het product en de logistiek met daarbij de benodigde controles. Dus bent u momenteel opzoek naar interieur artikelen die u wilt laten produceren in China of Europa? Neem dan gerust hier contact op! JDLsourcing staat voor u klaar!

Inspiratie opdoen? Bekijk gelijk even onze andere projecten die wij gerealiseerd hebben door hier te klikken.

Wilt u sparren over uw project?