Restaurant stoelen | Projecten | JDLsourcing - Productiepartner in Azië

Restaurant stoelen

JDL Sourcing production time icon

Productie & ontwikkeling

Op maat

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Luchtvracht & inklaring

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspecties

pre-shipment controle

Jouw project direct met ons bespreken?

Restaurant stoelen

Heeft u toevallig een hotel of een restaurant en heeft u restaurant stoelen nodig? Dan bent u bij JDLsourcing op het juiste adres!

Voorheen hebben wij deze mooie rotanstoelen met een powdercoated aluminium base mogen leveren voor een nieuw hotel van een groot hotel keten.

De specificaties:Het materiaal waarvan deze restaurant stoelen gemaakt zijn is rotan. Verder heeft deze stoel een powdercoated aluminium frame wat voor de stevigheid zorgt. Door deze stevigheid is deze geschikt voor langdurig hopsitality gebruik en dankzij de juiste coating is de stoel ook bestendig  tegen stevig zeeklimaat.

Heeft u nou ook interesse in deze rotan restaurant stoel? Neem dan hier contact op!

Voor het geval dat u opzoek bent naar een andere interieur producten, kunt u ook bij JDLsourcing terecht.

JDLsourcing: specialist in maatwerk productie:

JDLsourcing is de one-stop-shop voor kwalitatieve custom-made producten. Wij treden op als uw productie partner door het gehele inkoopproces van aanvraag tot aflevering te ontzorgen. We opereren met strenge AQL en CSR normen om u ervan te verzekeren dat uw product eerlijk wordt geproduceerd, voldoet aan de lokale regelgevingen en de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Door de jarenlange ervaring hebben wij al veel bedrijven geholpen met het produceren van verschillende producten op maat. Van de vetste custom made premiums op maat tot aan meubels, “you name it, we produce it’. Daag ons hier uit met uw briefing, project of product aanvraag!

Inspiratie opdoen? Bekijk gelijk even onze andere projecten die wij gerealiseerd hebben door hier te klikken.