Hotel lounge stoelen

JDL Sourcing production time icon

Productie & ontwikkeling

Op maat

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Luchtvracht & inklaring

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspecties

pre-shipment controle

Hotel lounge stoelen

Voor een nieuw hotel van een grote hotelketen hebben we een groot aantal custom-made hotel lounge stoelen mogen leveren. Deze hotel lounge stoelen voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zijn bestendig tegen zeeklimaat (zout corrosie) en zijn op eigen maatvoering geproduceerd. De stoelen staan op elk balkonterras. Het resultaat: een zeer comfortabele stoel afgestemd op het interieur van de hotelkamers.

Heeft u nou ook interesse in deze hotel lounge stoelen? Neem dan hier contact op!

Voor het geval dat u opzoek bent naar een andere stoel, kunt u ook bij JDLsourcing terecht. De kans is zeer groot dat wij de stoel naar wens voor u kunnen produceren. Grijp dus nu uw kans!

 

JDLsourcing is de specialist als het gaat om producten laten produceren in China of andere landen in Azië zoals Pakistan. Wij ontzorgen het complete inkoopproces waardoor u in alle rust kunt focussen op uw kernactiviteiten. Bij het complete inkoopproces kunt u denken aan het zoeken naar een leverancier, het laten produceren van het product en de logistiek met daarbij de benodigde controles. Dus heeft u nou een uniek idee dat u zou willen laten produceren in China? Neem dan gerust hier contact op! JDLsourcing staat voor u klaar!

Inspiratie opdoen? Bekijk gelijk even onze andere projecten die wij gerealiseerd hebben door hier te klikken.

Wilt u sparren over uw project?