Katoenen tas

JDL Sourcing production time icon

productie

binnen de deadline

JDL Sourcing transport time icon

logistiek

luchtvracht en inklaring

JDL Sourcing check icon

inspecties

pre-shipment & product safety

Bedrukte katoenen tasjes voor Corendon

Het vakantiebedrijf Corendon heeft JDLsourcing de opdracht gegeven om bedrukte katoenen tasjes te laten maken met 2 verschillende prints erop. Bij de eerste print gaat het om een flamingo en bij de tweede print zie je flamingo’s met wat bladeren en groen erbij. Hiernaast kunt u de bedrukte versies zien die wij voor Corendon hebben laten produceren.

Specificaties: Deze katoenen tasjes zijn zeer makkelijk mee te nemen doordat ze gemakkelijk klein gemaakt kunnen worden door ze op te vouwen. Zo past hij dan ook gemakkelijk in uw jaszak waardoor u het tasje ieder moment kan gebruiken zonder dat u hem constant moet dragen voor gebruik. De katoenen tas is ook erg stevig en heeft een zeer praktisch formaat. Hierin kunt u bijvoorbeeld makkelijk uw boodschappen meenemen zonder dat deze tas kapot gaat aangezien deze tas zeker wat gewicht aankan.

Heeft u nog vragen over dit project of over een ander project? Klik dan hier en neem nu contact met ons op.

Heeft u zelf ook een custom-made product nodig voor een marketing campagne? Wacht dan niet langer en vraag per direct een offerte aan.

 

JDLsourcing is de specialist als het gaat om producten laten produceren in China of andere landen in Azië zoals Pakistan. Wij ontzorgen het complete inkoopproces waardoor u in alle rust kunt focussen op uw kernactiviteiten. Bij het complete inkoopproces kunt u denken aan het zoeken naar een leverancier, het laten produceren van het product en de logistiek met daarbij de benodigde controles. Dus heeft u nou een uniek idee dat u zou willen laten produceren in China? Neem dan gerust hiercontact op! JDLsourcing staat voor u klaar!

Inspiratie opdoen? Bekijk gelijk even onze andere projecten die wij gerealiseerd hebben door hier te klikken.

Wilt u sparren over uw project?