VPRO powerbank | Projecten | JDLsourcing - Inkooppartner in Azië

VPRO powerbank

JDL Sourcing production time icon

Spoedproductie

2-3 weken

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Truck transport

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspecties

Pre-shipment check

Jouw project direct met ons bespreken?

VPRO powerbank

Voor omroepvereniging VPRO hebben wij het genoegen gehad om bedrukte powerbanks te produceren. Deze powerbanks werden uitgedeeld op het filmfestival in Cannes Frankrijk.

VPRO had een spoedproductie aangevraagd voor de bedrukte powerbanks en wij kunnen met trots zeggen dat deze ruim op tijd zijn aangekomen voor het festival!

De specificaties:Deze zeer fraaie powerbank bevat meerdere USB-poorten waardoor u handig meerdere apparaten tegelijk zou kunnen opladen. Ook bevat deze powerbank een knopje om te zien hoeveel power deze powerbank nog bevat zodat u niet onverwacht zonder power zit.

Het formaat is ook zeer praktisch. Deze powerbank past dan ook gemakkelijk in uw broekzak, wat het makkelijk maakt om hem overal mee naartoe te nemen! Overigens bevat deze powerbank ook over een mooie oplaad capaciteit waardoor u een mooi aantal uren oplaad plezier heeft!

JDLsourcing: specialist in maatwerk productie:

JDLsourcing is de one-stop-shop voor kwalitatieve custom-made producten. Wij treden op als uw productie partner door het gehele inkoopproces van aanvraag tot aflevering te ontzorgen. We opereren met strenge AQL en CSR normen om u ervan te verzekeren dat uw product eerlijk wordt geproduceerd, voldoet aan de lokale regelgevingen en de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Door de jarenlange ervaring hebben wij al veel bedrijven geholpen met het produceren van verschillende producten op maat. Van de vetste custom made premiums op maat tot aan meubels, “you name it, we produce it’. Daag ons hier uit met uw briefing, project of product aanvraag!

Bekijk hier andere projecten die wij gerealiseerd hebben.