VPRO powerbank

JDL Sourcing production time icon

Spoedproductie

2-3 weken

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Truck transport

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspecties

Pre-shipment check

VPRO powerbank

Voor omroepvereniging VPRO hebben wij het genoegen gehad om bedrukte powerbanks met het VPRO-logo erop te produceren. Deze powerbanks zouden uitgedeeld worden op het filmfestival in Cannes Frankrijk.

VPRO had een spoedproductie aangevraagd voor de bedrukte powerbanks en wij kunnen met trots zeggen dat deze ruim op tijd aangekomen zijn voor het festival!

De specificaties:Deze zeer fraaie powerbank bevat meerdere USB-poorten waardoor u handig meerdere apparaten tegelijk zou kunnen opladen. Ook bevat deze powerbank een knopje om te zien hoeveel power deze powerbank nog bevat zodat u niet onverwacht zonder power zit.

Het formaat is ook zeer praktisch. Deze powerbank past dan ook gemakkelijk in uw broekzak, wat het makkelijk maakt om hem overal mee naartoe te nemen! Overigens bevat deze powerbank ook over een mooie oplaad capaciteit waardoor u een mooi aantal uren oplaad plezier heeft!

Bent u opzoek naar een bedrukte powerbank met uw logo erop voor uw bedrijf? Of heeft u nog vragen over de productie van een product? Wacht dan niet langer en neem contact op met JDLsourcing! Wij ontzorgen het complete productieproces, denk hierbij aan het zoeken naar een leverancier, het laten produceren van het product in landen zoals China en de logistiek met daarbij de benodigde controles.

Bekijk ook gelijk even onze andere projecten die wij gerealiseerd hebben door hier te klikken.

Wilt u sparren over uw project?