Organisch katoenen sokken produceren | Organisch katoenen sokken

Organisch katoenen sokken

JDL Sourcing production time icon

Productie

op maat

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Zeevracht & inklaring

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspecties

AQL 2.5 during production & pre-shipment controle

Jouw project direct met ons bespreken?

Organisch katoenen sokken (GOTS gecertificeerd)

Organisch katoenen sokken (GOTS gecertificeerd):

Toekies:

Toekies maakt impact door het organiseren van tekenmiddagen op taalscholen. Tijdens deze middagen stimuleren wij de kinderen om na te denken over hun toekomstdromen en moedigen wij ze aan om deze in toffe tekeningen om te zetten. De creatieve tekeningen gebruiken wij vervolgens om vrolijke, eigenzinnige sokken te produceren. Op elk label komt het verhaal van het gezicht achter de sok te staan. Zo koop en draag je een sok met een verhaal! Door het dragen van de sok en door het adverteren met het merk Toekies zorgen we ervoor dat het verhaal van de kinderen wordt gedeeld. Van de opbrengst van de sokken organiseren wij interactieve activiteiten organiseren die aansluiten op de dromen van de kinderen. Denk hierbij aan een dagje meelopen bij hun droombaan – van dokter tot voetballer of van tandarts tot piloot. Lees hier meer over toekies!

JDLsourcing: specialist in maatwerk productie:

JDLsourcing is de one-stop-shop voor kwalitatieve custom-made producten. Wij treden op als uw productie partner door het gehele inkoopproces van aanvraag tot aflevering te ontzorgen. We opereren met strenge AQL en CSR normen om u ervan te verzekeren dat uw product eerlijk wordt geproduceerd, voldoet aan de lokale regelgevingen en de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Door de jarenlange ervaring hebben wij al veel bedrijven geholpen met het produceren van verschillende producten op maat. Van de vetste custom made premiums op maat tot aan meubels, “you name it, we produce it’. Daag ons hier uit met uw briefing, project of product aanvraag!

Bekijk hier andere projecten die wij gerealiseerd hebben.