Fabriek bezoeken in China - JDLsourcing

Fabriek bezoeken in China

De zoektocht naar een geschikte fabrikant begint vaak in het verre oosten zoals een land als China. Wanneer u uw producten wilt laten produceren in China zijn er veel voor de hand liggende voordelen. Echter gaan er ook een paar valkuilen gepaard bij de uitbesteding van uw productie in China. In deze blog gaan wij vertellen waar u op moet letten wanneer u een fabriek wilt bezoeken in China en wat JDLsourcing voor jou te bieden heeft als productiepartner.

Het voorkomen van misverstanden

Door de verschillende culturen kan de communicatie soms moeizaam verlopen, misverstanden kunnen ontstaan of fabrieken komen hun beloftes niet na. Wanneer u uw producten wilt laten produceren in China is het daarom van groot belang dat er lokaal iemand aanwezig is bij de bron die kan helpen om problemen te voorkomen. Op deze manier verloopt alles soepeler en worden eventuele problemen voorkomen of op tijd gespot.

Dankzij onze lokale aanwezigheid kunnen wij direct naar de fabriek voor een “real-life” update. Op deze manier verloopt alles soepeler en worden eventuele problemen voorkomen of op tijd gespot. Onze lokale werknemers spreken vloeiend Chinees en Engels, zo ontstaan er geen miscommunicaties.

Fabriek bezoeken in China

Beoogde fabriek bezoeken in China kan doorslaggevend zijn bij de beslissing of deze fabriek de productie op zich kan nemen van het gewenste product.

JDLsourcing controleert tijdens een bezoek aan de fabriek, de bedrijfslicenties, certificaten, het aantal werknemers en de machines om te bepalen of we de juiste fabriek voor jou hebben gevonden. Het bezoeken van de fabriek biedt zekerheid. Naast het feit dat er wordt gecontroleerd of u te maken hebt met een echte fabriek en geen handelskantoor, kunnen we ook verifiëren of de fabriek de capaciteit heeft om uw productie te draaien.

Hoe werkt het? Na ontvangst van uw aanvraag en specificaties gaan we opzoek naar een juiste fabrikant. Na de eerste “fabriek filter” ronde wordt er een afspraak gemaakt om deze overgebleven fabrieken te bezoeken voor een grondige factory audit. We gaan pas nadat onze lokale collega’s een goedkeuring hebben gegeven over tot sample productie. Op basis van de aangeleverde samples uit de fabrieken kiezen we in overleg met de klant de beste fabriek die de bulkproductie mag gaan draaien. Door deze stappen van tevoren te nemen voorkomen we problemen die achteraf zouden kunnen opspelen.

JDLsourcing als uw productiepartner

JDLsourcing is gespecialiseerd in produceren in China. Klik hier voor voorbeelden van projecten die we eerder hebben geproduceerd. Voor meer informatie over produceren in China kunt u terecht op onze ‘produceren in China’ blog.

Bent u klaar om uw product te produceren in China? Neem dan contact op voor een offerte op maat.

Fabriek bezoeken in China - Blog