Fabriek bezoeken in China

De zoektocht naar een geschikte fabrikant begint vaak in het verre oosten. Ondanks de voor de hand liggende voordelen, gaan er ook een paar valkuilen gepaard bij het uitbesteden van je productie naar het verre oosten.

Door de verschillende culturen kan de communicatie soms moeizaam verlopen, misverstanden kunnen ontstaan of fabrieken komen hun beloftes niet na. Lokale aanwezigheid bij de bron van productie is daarom van groot belang en helpt problemen te voorkomen. Dankzij onze locale aanwezigheid kunnen we namelijk direct naar de fabriek voor een “real-life” update. Op deze manier verloopt alles soepeler en worden eventuele problemen voorkomen of op tijd gespot. Onze lokale werknemers spreken de plaatselijke taal en zijn bekend met de cultuur, zo ontstaan er geen miscommunicaties.

Fabriek bezoeken in China

Uw beoogde fabriek bezoeken in China kan doorslaggevend zijn bij de beslissing of deze fabriek de productie op zich kan nemen van het gewenste product. Tijdens een bezoek aan de fabriek controleren we de bedrijfslicenties, certificaten, het aantal werknemers en de machines om te bepalen of we de juiste fabriek voor u hebben gevonden. Het bezoeken van de fabriek biedt zekerheid. Naast het feit dat er wordt gecontroleerd of je te maken hebt met een echte fabriek en geen handelskantoor, kunnen we ook verifiëren of de fabriek de capaciteit heeft om uw productie te draaien.

Hoe werkt het? Na ontvangst van uw aanvraag en specificaties gaan we opzoek naar een juiste fabrikant. Na de eerste “fabriek filter” ronde wordt er een afspraak gemaakt om deze overgebleven fabrieken te bezoeken voor een grondige factory audit. We gaan pas nadat onze lokale collega’s een goedkeuring hebben gegeven over tot sample productie. Op basis van de aangeleverde samples uit de fabrieken kiezen we in overleg met de klant de beste fabriek die de bulkproductie mag gaan draaien. Door deze stappen van te voren te nemen voorkomen we problemen die achteraf zouden kunnen opspelen.

Fabriek bezoeken in China - Blog