Prinses Beatrix spierfonds Pippa | JDLsourcing - Productie in China

Pippa drukpoppetje

JDL Sourcing production time icon

Productie

Op maat

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Luchtvracht & zeevracht

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspecties

During production & pre-shipment

Jouw project direct met ons bespreken?

Prinses Beatrix spierfonds Pippa

Steun het Prinses Beatrix spierfonds en de strijd tegen spierziekten. Dit doe je met je eigen Pippa!

Wij hebben het Prinses beatrix spierfonds geholpen om voor hun recente marketing campagne een houten drukpoppetje op maat te produceren genaamd Pippa.

Pippa is een drukpoppetje, een houten figuurtje dat met elastiekjes bij elkaar gehouden wordt en door de spanning op het elastiek kan bewegen. Als de rek uit het elastiek is, verslapt het poppetje. Het kan niet meer bewegen, niet meer zelf staan en uiteindelijk kan het niets meer. Net als bij een spierziekte.

Van het speciaal voor het fonds vormgegeven poppetje is een korte
animatie gemaakt die zowel online als op tv te zien was.

JDLsourcing: specialist in maatwerk productie:

JDLsourcing is de one-stop-shop voor kwalitatieve custom-made producten. Wij treden op als uw productie partner door het gehele inkoopproces van aanvraag tot aflevering te ontzorgen. We opereren met strenge AQL en CSR normen om u ervan te verzekeren dat uw product eerlijk wordt geproduceerd, voldoet aan de lokale regelgevingen en de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Door de jarenlange ervaring hebben wij al veel bedrijven geholpen met het produceren van verschillende producten op maat. Van de vetste custom made premiums op maat tot aan meubels, “you name it, we produce it’. Daag ons hier uit met uw briefing, project of product aanvraag!

Bekijk hier andere projecten die wij gerealiseerd hebben.