Hockeygear - Csignsports | JDLsourcing - Productiepartner in Pakistan

Hockey gear

JDL Sourcing production time icon

Productie & ontwikkeling

Op maat

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Luchtvracht & inklaring

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspecties

pre-shipment controle

Jouw project direct met ons bespreken?

Csignsports hockeygear

Csignsports heeft als wereldprimeur een hockeymat ontwikkeld met 3D obstakels om zo je stick-handling, snelheid en vaardigheid in de kleine ruimte te trainen.Naast de skillparken brengt csignsports vanuit haar technische kennis een range high performance hockeysticks.

In opdracht van Csignsports hebben wij deze hockeysticks samen met een hockeygear collectie geproduceerd.

De hockeygear heeft Csignsports in samenwerking met.: JDLsourcing, een grafisch designer en de expertise van Robert van der Horst (FIH wereldspeler 2015) ontwikkeld.

“Een fantastische synergie tussen onze producent, onze grafisch designer en de expertise van FIH wereldspeler van het jaar 2015 Robert van der Horst hebben geleid tot een serie sticks met prachtige features”.  Ambassadeur Robert van der Horst over de sticks van Csignsports: “De stick speelt echt fantastisch. Een heerlijke dribbel, een hard schot en een hele fijne soft grip op de krul, zo super heb ik hem nog niet eerder gehad”.

Met veel plezier helpen wij dit innovatieve hockeymerk met het ontwikkelen en produceren. Het gaat hier om de high performance hockeysticks,
hockeytassen, handschoentjes en merchandise.

JDLsourcing is naast de ontwikkeling van de hockeygear voor Csignsports ook bezig met andere hele interessant projecten. Neem gerust een kijkje bij een van onze andere projecten door hier te klikken.

JDLsourcing: specialist in maatwerk productie:

JDLsourcing is de one-stop-shop voor kwalitatieve custom-made producten. Wij treden op als uw productie partner door het gehele inkoopproces van aanvraag tot aflevering te ontzorgen. We opereren met strenge AQL en CSR normen om u ervan te verzekeren dat uw product eerlijk wordt geproduceerd, voldoet aan de lokale regelgevingen en de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Door de jarenlange ervaring hebben wij al veel bedrijven geholpen met het produceren van verschillende producten op maat. Van de vetste custom made premiums op maat tot aan meubels, “you name it, we produce it’. Daag ons hier uit met uw briefing, project of product aanvraag!

Bekijk hier andere projecten die wij gerealiseerd hebben.

De hockey gear in alle rust bekijken? Neem dan een kijkje op de website van Csignsports