Hockey gear

JDL Sourcing production time icon

Productie & ontwikkeling

Op maat

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Luchtvracht & inklaring

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspecties

pre-shipment controle

Csignsports hockeygear

Csignsports heeft als wereldprimeur een hockeymat ontwikkeld met 3D obstakels om zo je stick-handling, snelheid en vaardigheid in de kleine ruimte te trainen.Naast de skillparken brengt csignsports vanuit haar technische kennis een range high performance hockeysticks.

In opdracht van Csignsports hebben wij deze hockeysticks samen met een hockeygear collectie geproduceerd.

De hockeygear heeft Csignsports in samenwerking met.: JDLsourcing, een grafisch designer en de expertise van Robert van der Horst (FIH wereldspeler 2015) ontwikkeld.

“Een fantastische synergie tussen onze producent, onze grafisch designer en de expertise van FIH wereldspeler van het jaar 2015 Robert van der Horst hebben geleid tot een serie sticks met prachtige features”.  Ambassadeur Robert van der Horst over de sticks van Csignsports: “De stick speelt echt fantastisch. Een heerlijke dribbel, een hard schot en een hele fijne soft grip op de krul, zo super heb ik hem nog niet eerder gehad”.

Met veel plezier helpen wij dit innovatieve hockeymerk met het ontwikkelen en produceren. Het gaat hier om de high performance hockeysticks,
hockeytassen, handschoentjes en merchandise.

JDLsourcing is naast de ontwikkeling van de hockeygear voor Csignsports ook bezig met andere hele interessant projecten. Neem gerust een kijkje bij een van onze andere projecten door hier te klikken.

Heeft u nog vragen over de ontwikkeling, productie of distributie van uw product? Neem dan direct contact met ons op. Met onze hulp kunt u in alle rust tegen een balletje slaan. Wij ontzorgen het complete productieproces, denk hierbij aan het zoeken naar een leverancier, het laten produceren van het product in landen zoals China of Pakistan en de logistiek met daarbij de benodigde controles.Wie weet werken wij samen om uw wensen in vervulling te laten gaan!

De hockey gear in alle rust bekijken? Neem dan een kijkje op de website van Csignsports

Wilt u sparren over uw project?