Strandbal

JDL Sourcing production time icon

productie

binnen de deadline

JDL Sourcing transport time icon

logistiek

luchtvracht en inklaring

JDL Sourcing check icon

inspecties

pre-shipment & product safety

Gepersonaliseerde strandbal voor een zomer campagne

Magis vastgoed was voor een marketing campagne op zoek naar een gepersonaliseerde strandbal. Wij hebben ze geholpen om deze campagne te realiseren.

De boodschap van Magis vastgoed voor deze marketing campagne was: “Huisje in het zand, op het strand, in een ander land? Wij kopen uw beleggingspand!”.

Hoe werden de strandballen gebruikt door Magis vastgoed?
Duizenden strandballen werden samen met een bedrukte flyer via de post verzonden. Het resultaat? Nieuwe opdrachten voor Magis vastgoed!

Heeft u nog vragen over dit project of over een ander project? Klik dan hier en neem nu contact met ons op.

Heeft u zelf ook een custom-made product nodig voor een marketing campagne? Wacht dan niet langer en vraag per direct een offerte aan. JDLsourcing is de specialist als het gaat om producten laten produceren in Azië. Als uw productiepartner ontzorgen wij het complete productieproces. Hierbij kunt u denken aan het zoeken naar een fabrikant en leverancier, het laten produceren van het product in landen zoals China en Pakistan en de logistiek met daarbij de benodigde controles.

Bent u benieuwd naar andere projecten of zou u graag inspiratie op willen doen voordat u iets wilt laten produceren in Azië? Neem dan gerust een kijkje bij onze projecten!

Wilt u sparren over uw project?