Philips thermofles

JDL Sourcing production time icon

Productie

Spoedaanvraag

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Door to door

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspectie

AQL 2.5 pre-shipment controle

Met de Philips thermosfles heb je onderweg altijd warme koffie, of juist een lekker koud drankje bij u!

Philips thermosfles

Philips healthy Sleep Solutions was met spoed opzoek naar een premium give-away voor het jaarlijkse distributeur evenement. Als sourcing bedrijf uit Eindhoven wilde we ze hier uiteraard mee helpen en zijn we er meteen mee aan de slag gegaan!

Als eerste zijn we gaan nadenken over welke premium give-aways daadwerkelijk bewaard en gebruikt worden. Uiteindelijk kwamen we uit bij een thermosfles. Met de Philips Thermosfles heeft u onderweg altijd warme koffie, of juist een lekker koud drankje bij de hand. De mogelijkheid om het volledig in Philips stijl te produceren, maakte dit item dé perfecte giveaway voor de bezoekende distributeurs die een lange dag & reis voor de boeg hadden.

Heeft u nog vragen over de productie van een product of bent u opzoek naar custom-made drinkflessen voor uw bedrijf? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Wij ontzorgen het complete productieproces, denk hierbij aan het zoeken naar een leverancier, het laten produceren van het product in landen zoals China of Pakistan en de logistiek met daarbij de benodigde controles.

Bekijk ook gelijk even onze andere projecten die wij gerealiseerd hebben door hier te klikken. Of neem nog eens rustig een kijkje bij Philips.

Wilt u sparren over uw project?