Paspoorthoezen

JDL Sourcing production time icon

spoed productie

binnen de deadline

JDL Sourcing transport time icon

logistiek

door to door

JDL Sourcing check icon

inspecties

pre-shipment

Gegraveerde paspoorthoezen

In opdracht van de reisorganisatie TUI heeft JDLsourcing gepersonaliseerde paspoorthoezen mogen produceren voor een groepsreis van L’Oréal Paris.

Deelnemers aan de groepsreis van L’Oréal Paris kregen deze luxe lederen paspoorthoezen. Door deze giveaway wilden L’Oréal Paris de reis extra leuk beginnen.

Hoe ziet de paspoorthoes eruit?
– Luxe uitstraling.
– Zwart leer.
– Gravering.

Resultaat
Het is gebleken dat deze paspoorthoes resulteerde in een versterkt teamgevoel bij alle werknemers van L’Oréal Paris. TUI kon daarnaast met deze actie de zorg voor L’Oréal Paris uit handen nemen en hierdoor de ultieme groepsreis ervaring realiseren.

Heeft u ook behoefte aan een custom-made product? Wacht dan niet langer en neem nu contact op! JDLsourcing is de specialist als het gaat om producten laten produceren in Azië. Als uw productiepartner ontzorgen wij het complete productieproces. Hierbij kunt u denken aan het zoeken naar een fabrikant en leverancier, het laten produceren van het product in landen zoals China en Pakistan en de logistiek met daarbij de benodigde controles.

Bent u benieuwd naar andere projecten of zou u graag inspiratie op willen doen voordat u iets wilt laten produceren in Azië? Neem dan gerust een kijkje bij onze projecten!

Wilt u sparren over uw project?