Non-woven tassen

JDL Sourcing production time icon

productie

binnen de deadline

JDL Sourcing transport time icon

logistiek

luchtvracht en inklaring

JDL Sourcing check icon

inspecties

pre-shipment & during production

Non-woven tassen – Survivor streetwear

In opdracht van Survivor sreetwear hebben we een volledige streetwear collectie geproduceerd. Het gaat hier dan om T-shirts, sweaters, hoodies, caps en non-woven tassen.

Gepersonaliseerde shopping bags

Survivor streetwear  wilde shopping bags die bij hun kleding zou passen. Wij hebben de gepersonaliseerde shopper ontworpen en geproduceerd. Dit is een shopping bag die bedoelt is als giveaway bij de online bestellingen die worden gedaan op webshop van survivor streetwear.

Alle producten inclusief de non-woven tassen zijn te verkrijgen bij Survivor streetwear.

Heeft u eventueel vragen over de kleding of gepersonaliseerde shopping tassen klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Heeft u nou een uniek idee waarvan u werkelijkheid zou willen maken? Dan bent u op het juiste adres bij JDLsourcing! JDLsourcing is de specialist als het gaat om producten laten produceren in Azië. Als uw productiepartner ontzorgen wij het complete productieproces. Hierbij kunt u denken aan het zoeken naar een fabrikant en leverancier, het laten produceren van het product in landen zoals China en Pakistan en de logistiek met daarbij de benodigde controles. Neem contactop!

Bent u benieuwd naar andere projecten of zou u graag inspiratie op willen doen voordat u iets wilt laten produceren in Azië? Neem dan gerust een kijkje bij onze projecten!

Wilt u sparren over uw project?