Aqua man

JDL Sourcing production time icon

Productie

Eigen productiemal

JDL Sourcing transport time icon

Logistiek

Zeevracht & inklaring

JDL Sourcing check icon

Kwaliteitsinspecties

During production & pre-shipment check

Maak kennis met de aqua man van Kanters!

Kanters is een grote leverancier wanneer het gaat om vloeibare supplementen en medicijnen voor veedieren. Zij hebben een lopende marketingcampagne genaamd Aqua Clean.

Kanters had JDLsourcing uitgedaagd om premium gifts te ontwikkelen voor iedere productgroep binnen het bedrijf. Voor de productgroep aqua clean was de uitdaging om een representatieve & grappig artikel te ontwikkelen.

Op basis van de briefing presenteerde wij: De Kanters aqua man, een vrolijk * representatief figuur geproduceerd in de PMS kleur van Kanters. Het poppetje is geproduceerd met anti-stress materiaal. De Kanters aqua man is d.m.v. beurzen en distributors meeting de hele wereld over gereisd.

Benieuwd naar andere projecten? klik dan hier! Heeft u verder nog vragen over dit project? Neem dan contact met ons op!

Heeft u nou een uniek idee waarvan u werkelijkheid zou willen maken? Neem dan contact op met JDLsourcing en wij zorgen ervoor dat alles naar wens is! Wij ontzorgen het complete productieproces. Hierbij kunt u denk aan het zoeken naar een leverancier, het laten produceren van het product in landen zoals China of Pakistan en de logistiek met daarbij de benodigde controles. Interesse? Neem contact op!

Wilt u sparren over uw project?