Over JDLsourcing Pakistan

Produceren in Pakistan? Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

JDLsourcing Pakistan is gevestigd in Karachi. Sameer is de projectmanager van JDLsourcing Pakistan en heeft de leiding over product sourcing en kwaliteitsinspecties in Pakistan.

Sameer bezit een eigen knitwearfabriek en beschikt over een uitstekend netwerk aan fabrikanten voor meerdere productcategorieën. Voor een goede productie in Pakistan zijn persoonlijke en betrouwbare relaties uitermate belangrijk. Daarom is Sameer een zeer waardevolle toevoeging aan ons team.

Lokaal aanwezig in Pakistan

Om te produceren in Pakistan en alles naar wens te laten verlopen is het uiterst belangrijk om lokaal je productie op de voet te kunnen volgen.

Door lokale fabrieksbezoeken kunnen wij goed controleren of uw productie in Pakistan goed verloopt. De mogelijkheid om fabrieken te bezoeken voor een audit helpt ons ook om te controleren of de fabrieken onze CSR policies naleven en of de werkomstandigheden verantwoord zijn. Op deze manier houden we MVO hoog in het vaandel.

Daarnaast kunnen wij uw zending inspecteren bij de fabriek voordat ze opgestuurd worden.  Met het juiste kwaliteitsbesef en de AQL 2.5 inspectie methode zorgen wij dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Vindt u dit nou een interessant onderwerp? Dan kunt u hier meer te weten komen over de kwaliteitsinspectiesdie wij uitvoeren.

Bij het inklaren en het transporteren speelt onze vaste expediteur een belangrijke rol bij het verzekeren dat uw zending volgens de afgesproken deadline op transport gaat met de juiste documentaties.

Bent u ook benieuwd hoe het bij onze andere vestigingen eraan toe gaat? Klik dan hier en neem een kijkje bij de andere vestigingen!

Voor maatwerk productie in Pakistan bent u hier dus op de juiste plek! Wij helpen dan ook graag met het compleet ontzorgen van het gehele productieproces wanneer u graag uw producten zou willen laten produceren in Pakistan. Als uw productiepartner staan wij voor u klaar, samen met onze gespecialiseerde teams die lokaal aanwezig zijn! Voor meer informatie kunt u hier contactopnemen met ons en hieronder heeft u de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen!

Ons team van specialisten

Sameer - JDLsourcing

Sameer
Project manager

JDL Sourcing jij placeholder

Jouw naam?
Neem contact op